Det är aldrig försent att hitta sitt sanna jag. Det är aldrig försent att...

Bokslukaren: Ni vann aldrig | Recension

Obs! En del av böckerna på denna sida skickas direkt från förlaget och finns inte att köpa i butiken på Drottninggatan. Vi önskar Er kort och gott hjärtligt välkomna till vår och förhoppningsvis även Er favoritbutik!

Audiobook Konsulterna: kampen om Karolinska NOMINERADE TILL STORA JOURNALISTPRISET & GULDSPADEN Konsulterna är berättelsen om hur ett nytt oprövat vårdkoncept -- värdebaserad vård -- infördes på Sveriges största universitets... Essencemassage- Man & Kvinna Essencemassage –massagen som öppnar, frigör och läker både kropp och själ. ESSENCEMASSAGE är en totalt kravlös massage och är fantastisk att både få ge och att få ta emot regelbund... Essencemassage-Man Essencemassage-Kvinna Räkna dig till sömns Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det n... 100 triggers för att hjälpa dig somna ASMR när det är som bäst Vara i nuet Hjärnmassage ASMR för nybörjare Osynligt sjuk Att drabbas av en obotlig sjukdom mitt i livet är ett hårt slag. När sjukdomen dessutom smyger sig på med diffusa och osynliga symptom blir bördan ännu tyngre. Vården misstänkliggö... Joakims överlevnadsguide till adhd Joakims överlevnadsguide till adhd är en snabbläst handbok om hur du tar mer kontroll över din adhd.
  • Motel linkoping billigt free
  • Östen med resten
  • Katalogpost - Värmdö bibliotek
  • Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet - Ljudbok - Pernilla Karlsson, Lisa ”Misslisibell” Jonsson - Storytel
  • Underbart är kort text
  • Tjänstledigt för gnu.org
  • Leif Spikare (Leif Leif Johansson) - Halmstad
  • Så här skapar du en soffa med bara 3 lastpallar: steg för steg - TittaPaVideon.se
  • Ägglossningssekret före eller efter ägglossning
  • Eftersändning post privat

Ni vann aldrig: En berörande och viktig bok om mobbning - Forum

Ni vann aldrig [Elektronisk resurs]: [så tog jag mig levande genom högstadiet] / Misslisibell; berättat för Pernilla Karlsson; [illustration: Li Söderberg]. Innehållsbeskrivning För Lisa Jonsson var högstadiet ett helvete. Ju mer populär hennes Youtubekanal Misslisibell blev, desto värre blev det i skolan. Här berättar hon om sin erfarenhet av mobbning och dess konsekvenser, och om hur fansen blev räddningen när allt annat brast. Hon skriver även om vad mobbning är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man själv eller ens barn blir utsatt.

Så tog jag mig levande genom högstadiet, Pernilla Karlsson Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Ej möjligt att beställa recensionsexemplar från detta förlag Behörighet saknas Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta om du vill utöka din behörighet. Du har redan beställt detta verk. Vill du beställa recensionsexemplar? Logga in Utgivningsdag: 2018-09-12 Recensionsdag: 2018-09-26 Mediakontakt: Marie Björk Speltid: 2 h 37 min En berörande och viktig bok om mobbning, utsatthet och att inte få vara den man är. "Av någon anledning har folk alltid haft svårt för mig. " För den som följer Misslisibell på Youtube eller Instagram kan det tyckas vara ett konstigt uttalande. I sociala medier syns ju en glad och sprallig tjej som sorglöst berättar om allt från smink till godis och sin kärlek till hästar.

sveriges största vapenbutik

"Olen etsinyt johtolankoja maailman kaikilta kolkilta ja testannut kaiken vastaan tulleen. "Palkittu tiedetoimittaja ja kirjailija... Från Soffpotatis till Halvmarathon 2. 0 Den tuffa resan från soffpotatis till att vältränad springa en halvmarathon. Boken är inte bara en resa om träning utan även en inre resa där passion, nyfikenhet och motivation ska... Vägra följa John Vad längtar du verkligen efter? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen?... En blomma får liv. En guidad meditation En blomma får liv är en meditation för lugn och stabilitet där du använder din fantasi för att skapa en upplevelse av att vara ett frö som växer upp och blir en färgglad blomma. En...

Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet - Lisa Jonsson, Pernilla Karlsson - inbunden (9789137152882) | Adlibris Bokhandel

Misslisibell bloggar och talar om skönhet, smink, godis och hästar, som är hennes stora intressen i livet. Under ytan är den påskinande sorglösheten en helt annan. Hon har blivit utfryst, fått gliringar och blivit mycket utsatt för näthat. Å andra sidan har hennes fankrets utökat markant – något som enligt henne själv har varit hennes räddning. Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet är en sann och gripande berättelse som skildrar dagens utpräglade näthat, psykiska ohälsa och mobbning som drabbar så många ungdomar. Den är dessutom faktagranskad av organisationen Friends som kämpar för antimobbning. Lyssna på Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet gratis Det går alldeles utmärkt att få dig ett smakprov på iNi vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet/i med en ljudbok från BookBeat eller Nextory. Under en 14 dagars provperiod kan du lyssna fritt utan att betala en enda krona.

Ljudbok Längd: 2 timmar och 37 minuter Författare: Lisa "Misslisibell" Jonsson & Pernilla Carlsson Uppläsare: Lisa Jonsson Ni vann aldrig är Lisa Jonssons (Misslisibells) bok där hon berättar om mobbnigen hon utsattes för på högstadiet. Hon skriver om vad mobbnig är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man blir utsatt. Jag har följt Lisa på YouTube ganska länge nu och jag tycker att hon är en av de få stora i YouTube-sverige som håller en god ton på sin kanal. Eftersom jag följde henne under den tiden som boken handlar om så gillade jag extra mycket när hon refererade till en speciell YouTube-video eftersom det gav allt ett större sammanhang. Ibland kunde det förekomma hintar i olika YouTube-videor, men det var ingenting som hon pratade mycket om. Det är också Lisa själv som läser ljudboken och det får det också att kännas verkligare att det faktiskt är hennes historia. I och med att hon är en så stor offentlig person som syns mycket på sociala medier så tror jag att det hade blivit konstigt om det inte var hon som läste upp sin egen historia.

friskis och svettis väderkvarn

Audiobook Revolution Poetry Revolution Poetry är en plattform, en ambulerande scen och rörelse för spoken word-lyrik. Sedan start har de uppträtt på såväl parkteatrar som Dramaten och byggt upp en scen för rö... Tionde våningen Efter föräldrarnas skilsmässa bor Jorinde ensam kvar i lägenheten. Från fönstren på tionde våningen ser hon ut över staden och frihetskänslan både lockar och skrämmer. Vännerna tyc... Mina smala axlars längtan Mina smala axlars längtan är en berättelse om att vara sig själv, och att förbli sig själv, samtidigt som man är galet förälskad. Med mycket humor, fingertoppskänsla och knivskarp... Bli hjärnsmart: plugga snabbare och bättre! Samarbeta med din hjärna och ta kontroll över din inlärning! Det här är en bok för dig som pluggar och vill hitta en smart väg till kunskap. En praktisk verktygslåda att ha med sig... Prinsessan och mördaren En ung kille hittas vid en soptipp. Han lever men har utsatts för sexuella övergrepp och strypförsök. Det är upptakten på denna gastkramade mordgåta.

Hon skriver även om vad mobbning är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man själv eller ens barn blir utsatt. Boken är faktagranskad av antimobbningsorganisationen Friends. Listen to sample