Linda Kall Inlägg: 6959 Blev medlem: tor 15 dec 2005, 18:08 av Linda Kall » tis 22 jun 2010, 18:23 devadatta skrev: kanske är jag helt enkelt för okänd och betydelselös för att de ska bry sig. Ja, det är lite synd att det inte finns någon förening eller liknande som kunde driva sådana här saker. av devadatta » tis 22 jun 2010, 18:28 Linda Kall skrev: devadatta skrev: kanske är jag helt enkelt för okänd och betydelselös för att de ska bry sig. Ja, det är lite synd att det inte finns någon förening eller liknande som kunde driva sådana här saker. Ja, det kanske är så att jag trots allt inte existerar. Vetenskap - det är roligt för att det är sant!

  1. Behandlingshem gävle
  2. Barberare gävle
  3. Hälsostudion gävle
  4. Jungianism galore på Högskolan i Gävle - Forum för vetenskap och folkbildning
  5. Hertz gävle
  6. Jungiansk psykologi 15 hp HRJ01A_33200 - Högskolan i Gävle

Behandlingshem gävle

Om kursen Denna kurs syfte är att ge en introduktion till jungiansk psykologi, dess teorier och metoder samt även att kritiskt granska dessa. Kursen har en tvärvetenskaplig infallsvinkel och C. G. Jungs teorier relateras till ett bredare vetenskapligt fält inom religionspsykologi och djuppsykologi. Kursen består av en introduktionskurs och en fördjupningskurs. Den vänder sig till dig som har eller utbildar dig för ett människovårdande eller kulturellt inriktat yrke och till dig som är intresserad av den jungianska psykologin i allmänhet. Kursplan Litteratur Anmälningsinformation Behörighetskrav Grundläggande behörighet. Urval Betyg/Högskoleprov: 50/50% Webbanmälan öppnar cirka en månad före sista anmälningsdag. När du väljer att ansöka till en kurs kommer du till där koden för din kurs kommer vara förifylld. Mer om antagning på Ansökan Våren 2020 Distans 202024 - 202033 Ej öppen * Studietid: Dagtid Antal platser: 65 Studieort: Ortsoberoende 0 träffar Anmälningskod: HIG-33200 Undervisningsspråk: Svenska Studietakt: Helfart Anmärkning: All undervisning sker via webbkonferensverktyget Zoom som gör att kursen går att följa antingen på campus i lärosal eller live på distans.

Barberare gävle

Kursinformation Kursen ges på distans helfart 24-33 Kursnamn Jungiansk psykologi 15 hp Kurskod HRJ01A Anmälningskod 33200 distans Ansvarig akademi Akademin för utbildning och ekonomi Kursansvarig lärare Åke Tilander E-post: Tel: +46 26 648644 Kursadministration Monika Karlsson E-post: Registrera dig på kursen! För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång". Fem steg för att komma igång! Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta din kursadministratör innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering. Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs. Läs mer om vad som gäller för dig som är antagen med villkor Period för kursregistrering: 1-7 juni Det är viktigt att du registrerar dig i ladok i tid så du får behålla din plats. Från den 8 juni tar vi in reserver. Kursplan, kurslitteratur och schema Kursplan Litteraturlista Kursupplägg Varmt välkomna till sommarkursen i Jungiansk psykologi!

Hälsostudion gävle

Re: Jungianism galore på Högskolan i Gävle Inlägg av devadatta » fre 21 aug 2009, 00:17 Man kan göra en webbanmälan, men då måste man vara en fysisk person. I amälan bör man betona att det inte är fel att ha en historisk kurs OM Jungianism, men att ha alla dessa kurser I Jungianism är helt fel. Kursplanen för Jungiansk psykologi A är fastställd 2007-11-27 av institutionen för humaniora och samhällsvetenskap. De tar bl. a. upp alkemi och Jungianism som livsåskådning står det. På hemsidan stod även att kursen "vänder sig till dig som har eller utbildar dig för ett människovårdande eller kulturellt inriktat yrke och till dig som är intresserad av den jungianska psykologin i allmänhet", så det är väl tänkt att man ska tillämpa kunskaperna man lär sig i sitt vårdande yrke. Längst ner står namnet Åke Tilander som är lärarrepresentant i intitutionens styrelse. Jag har frågat institutionen om vem som är ansvarig. smiskos Inlägg: 3195 Blev medlem: lör 28 okt 2006, 09:25 Ort: Borås av smiskos » fre 21 aug 2009, 07:38 devadatta skrev: Attans.

Jungianism galore på Högskolan i Gävle - Forum för vetenskap och folkbildning

Jungiansk psykologi? Visa som: Mobil 20 mar 2007 Fråga: Vet någon vad jungiansk psykologi är för något? Kurser inom det har högskolan i Gävle, står under religionsvetenskap. Men om man läser det, vet någon om man kommer få någon användning av de kunskaperna? Svar: Det är den psykologiska inriktning som Carl Gustav Jung hade. Jung var en av de tidiga skolbildarna när psykologin växte fram. Jämför t ex med Freudiansk psykologi. Det kan säkert vara intressant, men det är tveksamt om det leder till något konkret. Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna? Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i. Till Jobb & Lön

Hertz gävle

  • Ayutthaya Thai Mat Take Away, Bergsgatan 4b, Malmö (2020)
  • Jungiansk psykologi 15 hp HRJ01A_33200 - Högskolan i Gävle
  • De 10 bästa lägenheterna i Jönköpings län, Sverige | Booking.com
  • Aktier att investera i 2010.html
  • Jämför utbildning
  • Kursbeskrivning - Högskolan i Gävle
  • Catering gävle
  • Jungianism galore på Högskolan i Gävle - Forum för vetenskap och folkbildning
  • Hälsostudion gävle
  • Soft goat höst 2015 cpanel

Jungiansk psykologi 15 hp HRJ01A_33200 - Högskolan i Gävle

Allt vi gör syftar till att skapa bättre liv för studenter. Det gör vi genom att förändra hur du köper och säljer begagnad kurslitteratur. Efter år av utveckling är resultatet en tjänst som består av fler än 4 miljoner tecken kod men allt du upplever är enkelhet. En upplevelse som har gjort oss till Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur. Att köpa begagnad kurslitteratur har tidigare varit krångligt och osäkert med tusentals fall av bedrägeri. Vår unika trygghetstjänst är en enkel och trygg väg till att köpa begagnade kursböcker. Inget krångel med otrygg betalning eller jobbig kontakt mellan dig och säljare. Du betalar direkt på webbsidan med kort. Pengarna är i tryggt förvar tills säljaren har skickat boken och den har mottagits av dig. Säljaren får automatisk betalt från oss. Skickar inte säljaren boken återbetalas 100% av dina pengar. Genom vår trygghetstjänst har vi vuxit och blivit Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur. Gör som 1000-tals andra studenter och köp begagnade kursböcker på ett nytt och säkert sätt!