VI SES NÄSTA ÅR! HA EN TREVLIG FLYGNING HEM OCH VARMT VÄLKOMNA TILLABAKA ATT RESA MED OSS! Ytterligare frågor? Or write us Rekommendationer inför resan: Du besöker ett tropiskt land med tropiskt väder: vi rekommenderar solskyddsmedel och insektsmedel Kontrollera ditt behov av visum () Tänk på att el och spänning är 110 V Om du inte har ett resehandlingspaket, fråga oss gärna om våra Det finns mycket information och många användbara tips i vår blogg: Bläddra igenom den och läs vad du tycker är tillämpligt Kom ihåg att ta med din kamera med tillbehör Kom ihåg att vi kan anpassa din resa efter just dina behov, fråga oss nu!

Brodera på stickat av Britt-Marie Christoffersson – Hemslojdensforlag.se

Costa Rica erbjuder sportfiske i världsklass med två världshav, sjöar och floder vilket gör fisket oändligt. Men det som Costa Rica verkligen är känt för är alla de stora Billfish på Stillahavssidan av landet som Blue Marlin, Black Marlin, Striped Marlin, Sailfish. Här finns även mängder med Wahoo, Tonfisk och Dorado. Djuphavsfisket här är fantastiskt och det är inte ovanligt att man kan få upp till 6-8 Billfish på en dag med de rätta väderförutsättningarna och lite tur. Man kan fiska året om här och vi hjälper er att vara på rätt ställe när just ni vill komma och fiska. Landets bästa kaptener Vi gör allt fiske med några av landets bästa kaptener som vi har fiskat med under många år och de och deras besättningar gör allt för att ni ska få så mycket och stora fiskar som möjligt. Alla våra båtar och kaptener har vi själva fiskat med för att kunna garantera att de är riktigt bra. Priset på båtarna varierar på deras storlek och hur många man kan vara ombord. Vi hjälper er att ta fram de bästa destinationerna och båtarna som passar just ert sällskap bäst för det fiske ni vill göra.

Vi kör över bergen för att komma till torrskogen på den soliga Stillahavskusten och sedan norrut för att möta dimskogen vid nationalparken Rincón de la Vieja Natt: Rincón de la Vieja Dag: 6 RINCÓN DE LA VIEJA // GUANACASTE BEACH Idag kommer ni att vandra en bit i parken på en stig som kallas Las Pailas, ett 3, 5 km långt spår, där ni får chansen att se små kratrar, fumaroler, kokande lera och gejsrar. Efter vandringen har ni möjlighet att antingen fortsätta gå till La Cangreja vattenfall eller simma i Río Blancos uppfriskande pool. Senare reser vi vidare till norra Stilla havet och de vackraste stränderna i Costa Rica, i Guanacaste Natt: Guanacaste Fritid hjälper oss att ladda våra batterier: och idag har ni en helt ledig dag att njuta av solen och det varma, lugna vattnet i Stilla havet, koppla av på stranden eller på hotellet i Guanacaste.

Danska

Dag: 1 DIN SEMESTER I COSTA RICA BÖRJAR Vår guide möter er på flygplatsen och välkomnar er till vårt land. Han kommer att hålla en liten genomgång medan han eskorterar er till hotellet, hjälper er att checka in och göra er redo för er tur i Costa Rica Natt: San José Dag: 2 SAN JOSÉ // LA FORTUNA Vårt första besök kommer att vara i nationalparken Poás Volcano, med en av de största kratrarna bland de aktiva vulkanerna i världen. Detta är en av de mest besökta nationalparkerna i Costa Rica, vilket gör den till ett måste i ert semesterpaket. Ni kommer också att besöka ett kaffeplantage för att sedan fortsätta till La Fortuna-regionen där Arenal-vulkanen ligger Natt: La Fortuna Er resa i Costa Rica skulle inte vara komplett utan en tur till Arenal Volcano National Park. Under morgonen kommer ni att vandra på stigarna i nationalparken, vilka leder till några av Arenals gamla lavaflöden och genom parkens regnskog. Ni får även möjlighet att paddla kajak och simma på Arenal. Efter lunch finns lite ledig tid att utforska staden Fortuna eller prova en valfri aktivitet som kanske Kupén (zip-lining).
tända grill med t röd

Mitt ljud har försvunnit på datorn pro

Slutet på eftermiddagen och kvällen har ni till att njuta och koppla av i de världsberömda heta källorna vid vulkanen Dag: 4 LA FORTUNA // RÍO CELESTE Er resa i Costa Rica fortsätter och tar er till Los Guatusos lågland för att besöka The Maleku Tribe (en inhemsk folkstam): ni kommer att lära er några aspekter från deras för-latinska kultur och deras nuvarande livsstil; Detta är också ett bra tillfälle att stödja dom och köpa deras konstarbete och hantverk. Efter det kör ni vidare till Tenorio Volcano National Park, mest känd för den vackra Río Celeste Natt: Río Celeste Dag: 5 RÍO CELESTE // RINCÓN DE LA VIEJA Idag kommer ni att utforska Rio Celeste, en flod vars ljusblå vatten orsakas av svavelhalten och utfällningen av kalciumkarbonater. Primär dimskog och regnskog täcker parken, som vimlar av en mängd arter flora och fauna i flera livzoner; små floder, vattenfall och termiska varma källor. Efter lunch på vägen till nästa äventyr kommer ni att se tre olika ekosystem medan ni lämnar regnskogen bakom er.

Upplev Norra Costa Rica - Elemento Natural

kurs grafisk design stockholm på brev till juneau
  1. Upplev Norra Costa Rica - Elemento Natural
  2. Spel bygga stad
  3. Furulund centrum partille plaza
  4. Reumatisk noduli bilder
  5. Jordfräs till Multimaskin arbetsbredd 46/58 cm
  6. Vinn Denon-kompaktsystem med DAB+ och Argon-högtalare - TävlingsCentralen
  7. Bröllopssidor på nätet
  8. Försäkringskassan norrtälje öppettider
  9. Skatt på försäljning av aktier
  10. Hovslagare pris stockholm airport
  11. Fritidshus till salu östervåla