Våra ansvarsområden är Barn och Ungdom, Vård och Omsorg, Arbets- och integrationscenter samt Individ och Familjeomsorg. I Fosies strategier ligger fokus på barn, ungdomars och unga vuxnas livsvillkor. Alla olika verksamheter bidrar med sina olika kompetenser och service till att ta tillvara medborgarnas kraft och engagemang. I Malmö stad vill vi ge bra service med mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar därför sökande med olika etnisk och kulturell bakgrund. Gullviksborgs förskola ligger på Gymnasistg 37 på Gullviksborgsområdet. Förskolan består av 70 barn på fyra avdelningar. Två småbarnsavdelningar och två storbarnsavdelningar. Det arbetar tre personal på varje avdelning, fördelat på förskollärare och barnskötare. Vi arbetar mycket med dokumentation, barns inflytande och demokrati. ARBETSUPPGIFTER Arbeta medvetet med barns inflytande och demokrati. Ansvara för att förskolan arbetar mot uppställda mål. Ta ansvar för det pedagogiska arbetet. Tycker du att detta låter intressant och lockande så är du välkommen att söka till oss.

Gullivers förskola söker förskollärare/pedagog

malmö stad

Fosie SDF ekonomiskt bistånd söker sektionschef

stockholms läns ridsportförbund

Böcker om Fosie - Malmö stad

Malmö Lärare i förskola/Förskollärare Gullivers förskola söker förskollärare/pedagog OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har passerat. Arbetsbeskrivning Väx med din uppgift Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne. Våra 20 000 anställda möter Malmöborna i livets alla skeenden. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i Malmös utveckling. Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Våra värderingar bygger på människors lika värde. Det finns över 400 yrkeskategorier representerade inom 10 stadsdelsförvaltningar och 12 övriga förvaltningar. Fosie är en av tio stadsdelar i Malmö stad. I Fosie bor drygt 40 000 människor. I Fosie möts människor från hela världen och cirka hälften av fosieborna är födda utomlands. Fosie stadsdelsförvaltning har 2 200 anställda. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare.

Malmö Lärare i förskola/Förskollärare Maryhills förskola söker två förskollärare OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har passerat. Arbetsbeskrivning Väx med din uppgift Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne. Våra 20 000 anställda möter Malmöborna i livets alla skeenden. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i Malmös utveckling. Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Våra värderingar bygger på människors lika värde. Det finns över 400 yrkeskategorier representerade inom 10 stadsdelsförvaltningar och 12 övriga förvaltningar. Fosie är en av tio stadsdelar i Malmö stad. I Fosie bor drygt 40 000 människor. I Fosie möts människor från hela världen och cirka hälften av fosieborna är födda utomlands. Fosie stadsdelsförvaltning har 2 200 anställda. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare.

Maryhills förskola söker två förskollärare

Barns inflytande, pedagogik dokumentation, språkutveckling och professionalitet är viktiga ledord. Du får med andra ord vara med och skapa din egen arbetsplats. Vi kan erbjuda Dig en spännande arbetsplats där vi sätter barnen i fokus och alla strävar mot samma mål. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker Dig som är väl förankrad i Lpfö 98 och kan omvandla teori till praktik. Du ska se barn som kompetenta och du ska arbeta för ett gott samarbete med både kollegor och föräldrar. Artiklar i detta ämnet Skolans ansvar för fostran Utbildningsmaterial för att skydda barns hörsel Kontaktpersoner på detta företaget Elsa Hansen 040-34 91 01, 0706-341876 Ann-Christine Lenander 040-34 30 49 Reine Hindberg 040-34 24 98 Kim Holm 0733-46 15 92 Ulla Friberg 0708-53 43 13 Annica Liersch 0730-264071 Claire Potter 0708-81 81 95 Christina Hagelin 0723-73 60 74 Maria Pernhage 0766 – 35 41 98 Tina Klint-Kronkvist 04034 55 04 Liknande jobb

Södra Innerstadens Stadsdelsförvaltning, Malmö stad Malmö Stad är en kommun indelad i stadsdelsförvaltningar med egna organisationer. I Malmö Stad finns det 10 stadsdelar. Södra Innerstadens Stadsdelsförvaltning är en. Södra Innerstaden i sin tur består av följande delområden: Allmänna sjukhuset, Annelund, Flensburg, Lönngården, Möllevången, Norra Sofielund, Södra Sofielund, Södervärn, Västra Sorgenfri, Östra Sorgenfri och Sofielunds industriområde. Bakgrund Rebecca Bichis från Fosie Stadsdelsförvaltning undrade om Dolda Jobb kunde utbilda personal i två av Malmös Stadsdelar (Fosie Stadsdelsförvaltning och Södra Innerstadens Stadsdelsförvaltning), kring dagens jobb- och arbetsmarknad, med fokus på sociala media. Syfte: höja kompetensen i de båda organisationerna. Vilket resulterar i ett effektivare och snabbare arbete i att få ut deltagare i jobb via de olika arbetsmarknadsprogram man driver, i de olika stadsdelarna. Utbildningen Företagens rekryteringsmönster Effektiva kanaler till jobb Dolda jobb, hitta och få dem!

Fosie stadsdelsförvaltning, Malmö stad – Dolda Jobb

Författaren, Lars Lindkvist, bodde under sina första år på Lindängen med sina föräldrar. Låna "Arbetshemmet Lindängen – 100 år av omsorg i Fosie" Konst i Fosie "Konst i Fosie" är en liten bok om offentlig konst och utsmyckning i Fosie. Låna "Konst i Fosie"

  1. Böcker om Fosie - Malmö stad
  2. Erbjudande mellan
  3. Gullviksborgs förskola söker förskollärare
  4. Glasögon som blir solglasögon da
  5. Guds olydiga revben av Gunilla Thorgren
  6. Alex ceesay ärr hair
  7. Malin Rebecka Mathilda Känsäkangas Bergfors | SvD
  8. Förkokta rödbetor i ugn 10